20 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Dişlimizde de Kutlu Doğum Haftası Hazırlıkları Devam Ediyor (Foto)
Dişlimizde de Kutlu Doğum Haftası Hazırlıkları Devam Ediyor (Foto)
Bu yıl Alemlerin Efendisi Peygamberimiz Hz.Muhammed (s.a.s.)'ın Doğum Yıldönümleri KUTLU DOĞUM HAFTASI hazırlıkları kasabamızda tüm hızıyla devam ediyor.

Bu çalışmalar için istişare toplantısı kadınlar ve erkekler arasında daha önceden yapılmış ,

Kasabamız ÇARŞI CAMİİ'nde mevlid-i Şerif ve Kur'an-ı Kerim okunacak,ilahi grubu tarafından ilahiler söylenecektir. Namaz çıkışında,cemaatten , yetişkinlerimize , gençlerimize ve çocuklarımıza; yaklaşık 1500 civarında Hz.Peygamberimizin Hayatı'nı anlatan Diyanetçe tavsiye edilen kitaplarla,yaklaşık 2500 adet te gül dağıtılacaktır.

Ayrıca iki ayrı (Kadınlar ve erkeklerden oluşan) grup hastalarımızı ziyaret edecekler,beraberinde kendilerine gül takdim edilecektir.

DAĞITILACAK PEYGAMBERİMİZİN HAYATIYLA İLGİLİ KİTAPLARIN

775 Tanesi İstanbul 03 DİYAD Yönetim Kurulu Tarafından
370 Tanesi İstanbul Afyonkarahisar AFDİYAD Yönetim Kurulu Tarafından temin edilmiştir.
355 Tane kitap ve ve 2500 adet gülün tamamı ,daha önceki Aşure Etkinliklerini düzenleyen ,Dişlili yardımsever analarımız ve bacılarımız tarafından karşılanmıştır.

Katkılarından dolayı her iki Derneğimize ve Dişlili yardımsever analarımız ve bacılarımıza teşekkürü bir borç bilir,Allah razı Olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İstişare Toplantısına katılan Kardeşlerimizden Bazı Emekli ve Diğer Camii İmam Hatiplerimizle ve Bazı Öğretmenlerimiz Mustafa OKUMUŞ Hocamızın Evinde ;KUTLU DOĞUM HAFTASI 'nda Yapılacak Çalışmalar Gözden Geçirilirken





Son Güncelleme :  28/03/2007 Saat 11:29:49 Bu Haber  4445 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : İbrahim KARA      Tarih : 27/03/2007 00:00:00
   
Afyonkarahisar
26/05/2005
Mesaj Bilgisi
212

Fanatik Üye
 
Alemlerin Efendisi Peygamberimiz Hz.Muhammed (s.a.s.)''ın Doğum Yıldönümleri KUTLU DOĞUM HAFTASI hazırlıkları için büyük çaba gösteren kardeşlerimizin ellerine saglık sebep olan ve katkısı bulunanlardan ALLAH RAZI OLSUN

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 11 Yorum Bulunmakta