28 Nisan 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİ HAKKINDA VERİLEN KARAR
DİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİ HAKKINDA VERİLEN KARAR



Kasabamız Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeleri Hakkında Temmuz Ayında Danıştay 8. Dairesi Tarafından 2008 Yılı Belediye Kesin Hesabının Onaylanmaması Nedeniyle, Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyelerinin Düşürülmesi Kararından Sonra Bolvadin İlçe Seçim Kurulu Tarafından Yasa Gereği 60 gün İçerisinde Seçim Yapılması Maddesi Gereği Seçim Takvimi İşletilmiş, 10 Ekim 2010 Tarihinin Dişli Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyelerinin Seçiminin Yapılacağı Tarih Olarak Belirlenmişti.


Ancak; Dişli Belediye Başkanı Mustafa KARAKOÇ ve MHP Listesinden Seçilmiş Olan Belediye Meclis Üyeleriyle Birlikte Danıştay Üst Kurulu'na İtirazda Bulunmuşlar, Adli Tatil ve Diğer Nedenlerle Davanın Karar Aşaması Bu Güne Kadar Uzamış ve Bu Gün Verilen Kararla ; Tekrar Belediye Başkanı Mustafa KARAKOÇ'un ve Meclis Üyelerinin Görevine İade Edilmesi Yönünde Karar Verdiği, Değişik Kaynaklardan Ulaştırılmıştır.


Daha Önceki Duyumlar ve Bundan Sonraki Konuyla İlgili Diğer Gelişmeler Resmi Bilgi ve Belgelerle Teyit Edildikten Sonra Sitemizden Yayınlanacaktır.









SİTEMİZ ZİYARETÇİLERİNİN DİKKATİNE



Kasabamızda Meydana Gelen Belediye İle İlgili Yaklaşık 2 Aydır Gelişen Haberleri Kasabamızın Diğer Sitelerinin Yayınlamasından Daha Sonra Yayınlamaya Özen Gösterdik. Duyum olarak aldığımızda bile asla Asparagas Haber Anlayışıyla Balıklama Dalmamaya Özen Gösterdik. Bunu da Kasabamız İnsanları Arasındaki Kardeşlik Bağlarının Kopmaması Amacını Gütmemizden Dolayı Elimize Geçmişte ;

"Danıştay Dairesinin "Dişli Belediye Meclisi'nin 2008 Yılı Belediye Kesin Hesabını Tümüyle Reddetmesi Nedeniyle 5393 Sayılı Yasanın 30/a Maddesine İstinaden , Danıştay 8. Dairesi 2010/3589 sayılı Kararı Gereği Dişli Belediye Başkanının Düşürülmesi ve Belediye Meclisinin Tümüyle Feshine Oy Birliği İle Karar Verildiği Bilgisi Edinilmiştir."

Şeklinde İlgili Belgeyi Gördükten Sonra Yayınladık.

Son Gelişmelerde Diğer Sitede Önce Yayınlandıktan Sonra Elimizde Gerçek Bilgi Olmadan Duyuma Göre Belediye Haberini Yayınladık. Elimizde Belge Olmadan Sadece Telefonla Bazı Kişilerden Bilgi Alarak Duyumlar Üzerine Aldığımızı Yazımızda Belirttiğimiz Gibi Resmi Yazı Belge Elimize Geçtiğinde Güncelleneceğini İlgili Kişilerede İfade Edilmiştir.

Biz Bu Kadar Titizlik İçersinde Olduğumuz Halde Kasabamıza Ait Diğer Bir Sitede Ulu Orta İsmini Belirtmeden Gerek Editörlerimiz Gerekse Sitemiz Hakkında Hakaret Derecesine Varan Yorumların Yer Alması Bizleri Üzmüştür.

Kasabamızın En Çok Birlik Beraberliğe İhtiyacı Olduğu Bu Günlerde Tüm Kesimleri ve İlgili Yöneticileri Sükunete Davet Eder , Bu Beraberliğin Devamı İçin Sürekli Çalışacağımızı ve 5 yıldır devam eden çizgimizden ödün vermeyeceğimizi Tüm Ziyaretçi ve Üyelerimize Duyururuz.

İBRAHİM YILDIRIM
Admin



Son Güncelleme :  25/09/2010 Saat 09:26:31 Bu Haber  9232 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : asım PAMUKÇU      Tarih : 05/10/2010 00:00:00
   
Kütahya
08/02/2007
Mesaj Bilgisi
184

Başarılı Üye
 
ÖNCELİKLE GÖREVİNE DÖNEN BELEDİYE BAŞKANIMIZI TEBRİK EDER GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM.AYRICA KARŞISINA ÇIKMA CESARETİ GÖSTERİP DİŞLİ İÇİN HİZMETTE BENDE VARIM DİYEN ADEM ARKADAŞIMI DA KUTLARIM.BÖYLE REKABETLER DİŞLİMİZE DAHA İYİ HİZMETLER KAZANDIRACAKTIR.AMA REKABET YAPARKEN SEVİYEYİ AŞMADAN BİRBİRİMİZİ KIRMADAN YAPALIM. SONUÇTA HEPİMİZİN AMACI DAHA GÜZEL DİŞLİ. SELAMLAR.SAYGILAR.

     
     
 Yorumlayan : kadir SAPMAZ      Tarih : 03/10/2010 00:00:00
   
kocaeli
13/09/2007
Mesaj Bilgisi
49

Aktif Üye
 
SLM. ÖNCELİKLE DİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KARAKOÇ'' A TEKRAR HAYIRLI OLSUN DEMEK İSTİYORUM. HAKLI OLAN KAZANDI ADALET YERİNİ BULDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SYN BAŞKANIMA GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM. KOCAELİ''DEN TÜM DİŞLİ''YE SELAMLAR (Kadir SAPMAZ)

     
     
 Yorumlayan : muhterem tekeş      Tarih : 03/10/2010 00:00:00
   
kütahya
07/11/2007
Mesaj Bilgisi
37

Yeni Üye
 
sayın belediye başkanı ve encümen azalarının görevlerinde başarılar dilrim.MUHTEREM TEKEŞ VE AİLESİ KÜTAHYA

     
     
 Yorumlayan : cengiz şen      Tarih : 01/10/2010 00:00:00
   
izmir
18/04/2010
Mesaj Bilgisi
9

Yeni Üye
 
başarılı belediye başkanımızın görewe dönmesine sevindik kutluyoruz MUSTAFA KARAKOÇ a bundan sonrakı gorewinde basarılar dilerim

     
     
 Yorumlayan : ÖZGÜR ÖLMEZ      Tarih : 30/09/2010 00:00:00
   
DİŞLİ KAS. RIZAOGLUİLETİŞİM
25/07/2005
Mesaj Bilgisi
59

Aktif Üye
 
Herkes gönlündeki şeyin olmasını ister ama her istedigin şey her an olmayabilir bunada saygı duymak gerek demokrasi bunu gerektirir bence adalet haksız ve hatalı gördüyse alır kusursuz ve haklı gördüyse verir adaletin kestigi parmak acımaz . ilahi adalet bunu gerektirir seçim için kimse kimseyi kırmasın herkes makama oturur siz kırdıklarınızla yaşarsınız yada yaşadıklarınıza üzülürsünüz akıl vermek hadimize degildir sadece fikrimizi söyledik agzı olan konuşuyor misali sürçü lisan ettiysek affola saygılarımla

     
     
 Yorumlayan : ÖZGÜR ÖLMEZ      Tarih : 30/09/2010 00:00:00
   
DİŞLİ KAS. RIZAOGLUİLETİŞİM
25/07/2005
Mesaj Bilgisi
59

Aktif Üye
 
Çiçeklerle hoş geçin balı incitme gönül , Küçük meyve için dalı inciltme günül , Başın olsada yüksek Gözün enginde gerek , Kibirle yürüyerek yolu incitme gönül . Şahışların özellerine sataşarak birbirinizi kırmanın bir anlamı yok bu ne dişliye ne dişliliye yakışıyor . seviyeli fikirler ile tartışılsın veya öz eleştiri yapılsın kol kırılır yen içinde kalır misali hepimiz bir birimizin yüzüne bakıyoruz ayrıca Mustafa Karakoç görevinde başarılar dilerim. ben bir muhtar olarak küçük bir şey izah edeyim belediye başkanından ne beklenir hizmet hizmet ediliyorsa takdir edilir etmiyorsa seçimlerde indirilir pirensip bu olmalı kişiler kişisel kin ve nefretleriyle nefisleriyle hareket etmemeli dogru tekdir ve o savunulmalıdır adalet mülkün temelidir

     
     
 Yorumlayan : Mehmet Ali ÖZKARAN      Tarih : 29/09/2010 00:00:00
   
kaynarca
09/08/2005
Mesaj Bilgisi
19

Yeni Üye
 
HERKESE HAYIRLI GÜNLER YORUM YAZMAK GİBİ BİR ALIŞKANLIĞIM YOTUR AMA BU SON YAZILANLARDAN SONRA BENDE BİR ŞEYLER YAZAYIM DEDİM BU SİTENİN NASIL VE NE AMAÇLA KURULDUĞU EN İYİ BİLENLERDENİM AMACI SADECE BİZ GÜRBETTE YAŞAYAN DİŞLİLİLERİ KASABAMIZDAN BİLĞİ VE HABERDAR ETMEK ADMİN KARDEŞİMİZ GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATIP SİTEYİ BURALARA GETİRDİ HİÇBİR MENFAATİ OLMADAN SİYASETE KESİNLİKLE BULAŞMADAN ZATEN BUNA O3 DİYAD YÖNETİMİ OLARAK BİZLERDE KARŞIYIZ RESİM TARTIŞMASI YAPILIYOR BİZCE OLAY SİYASİ ÖLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDEN SADECE HABER OLARAK ĞİRİLMESİNİ YÖNETİM OLARAK İLETTİK KOBUL GÖRDÜ BİR ARKDAŞ DERNEEKTE YAPILAN ETKİNLİKTEN BAHSETMİŞ BU NE İLK NEDE SON OALN VE HER ZAMAN RESİMLEDİK ŞİMDİMİ SORUN OLDU VE HANGİ ETKİNLİK BU SİTEDE KISITLANDI SAYGILAR

     
     
 Yorumlayan : AHMET DAL      Tarih : 29/09/2010 00:00:00
   
ALMANYA
13/07/2005
Mesaj Bilgisi
549

Fanatik Üye
 
Basarilar dilerim. Ahmet DAL Almanya

     
     
 Yorumlayan : Sözün Özü      Tarih : 28/09/2010 00:00:00
   

30/01/2006
Mesaj Bilgisi
29

Yeni Üye
 
Kendine haksızlık yapıldığına inananlar , Karşılığında kötülükle karşılık veriyorlarsa, Bilin ki ektiğini biçmiş ve biçmeye devam edecektir demektir.. ÇİN ATASÖZÜ

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 28/09/2010 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Teyzeoglu sanki cümlelerim seni kasteder gibi görünüyor ama tabiiki sana degil, kisiler kendini bilirler... Senin iyi niyetini ayirt etmesini de bilirim, selam ve saygilarimla...

     
Toplam 4 sayfada 123.. 4>

Habere Yapılmış Toplam 37 Yorum Bulunmakta