30 Nisan 2024 Salı
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN AFYON'DA KONUŞTU (Fotoğraf Eklendi)
BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN AFYON'DA KONUŞTU (Fotoğraf Eklendi)



İşte Erdoğanın açıklamalarının satır başları:


Bizim dedelerimiz büyük destanlar yazdılar. Kurşun bulamadılar, yol bulamadılar ama ellerine kazma kürek alıp dirgen alıp bu destanı kazıdılar. Bugün biz ne yapıyoruz biliyor musunuz? Zaferden 80 yıl sonra 2002 yılından itibaren kendi yerli savunma sanayimizi güçlendirmeye başladık.


2002'de 247 milyon dolardı. biz bunu 2010 yılında 1 milyar dolara çıkardık. MKE'nin ihracatı 2 milyon dolardı, bu 2010 yılında 33 milyon dolara yükseldi. Malezya, Suudi Arabistan, Hollanda ve Güney Kore'ye savunma sanayii ihracatı başladı.


Milli piyade tüfeğinin tüm adımlarını attık, yüzde yüz yerli milli tankın üretimine başlıyoruz. Anka isimli 24 saat havada kalan insansız hava aracının uçuşlarını başlattık. Ben size hayallerimizi değil yaptıklarımızı anlatıyorum. Dünyada ABD ve İsrail'den sonra insansız hava aracını üreten 3. ülke olduk.


TÜM BUNLAR BİZE NASİP OLDU

İlk Türk helikopterinin yazılımını her şeyini yaptık ve 2013 yılında uçuyoruz. Göktürk uydumuzu Türk mühendislerce ürettik. Bak nerelerden nereye geldik. Topu mermisi olmayan bir millet küllerinden ayağa kalkarak bak nereye geldi. Ama bu kimlere nasip oldu, hamdolsun bize nasip oldu. Siz istikrar sürsün Türkiye büyüsün dedikçe biz bu yolda mücadeleye devam edeceğiz.


Sizi makam için değil ortak yürüyüşümüz için seviyoruz. Ne olacak işte ana muhalefet lideri çıkıp bizim kutsal değerlerimize laf ediyor. Ya madem Alevisin Hacı Bektaş Veli'yi hiç okumadın mı? Ama onlar bizim kadar onu tanımazlar. Onlar ne derlerse desinler biz bu tuzağa düşmeyeceğiz. Bizim aldığımız edep buna izin vermez.


5 KURUŞLUK FENER İKİ GÜN YANAR

Afyon'luların bir sözü var, neydi o ''Akşamdan yedim güllaç, sabahtan senin de benim de karnım aç'' Olay bu. Bunlar bol keseden dağıttılar arkasından borç, faiz. Kaşıkla verdiğini kepçeyle aldılar. 5 kuruşluk fener iki gün yanar.


CHP Genel Başkanı sayın Kılıçdaroğlu'na bir Afyon sözü daha hatırlatalım: ''Gölgede duranın gölgesi olmaz'' Sayın Kılıçdaroğlu sen kendine başka bir hoca bul.


MHP ÖZELEŞTİRİ YAPACAĞINA

Biraz türban, biraz kek, bolca Ergenekon biraz da emek. Afyon salatasında bile bu kadar çeşit yok. Bu insanın midesine oturur, ülser yapar ülser... CHP'de kaset mağduru genel başkanı gitti. Şimdi de MHP'de kaset skandalı var. Onlar en başından itibaren öz eleştiri yapmak yerine Ak Parti'yi suçladı. Yargı ve yürütme görevini yapıyorlar mı? Yine Ak Parti'yi suçluyorlar; Haddinizi bilin.


Ak Parti sizin kirli işlerinizin takipçisi olmanın meraklısı değil. Yüzleri kızaracağı yerde Ak Parti'ye çamur atıyorlar. Bahçeli gökkubbeyi başımız yıkacakmış. Ya güler misin ağlar mısın, sende o mecal var mı? Sen önce yönettiğin kadroya hakim ol. Bu tür olayların liderlerle ilgili olmaması lazım. Görüntüler ortaya çıktığında da lidere düşen bu kişileri tasviye etmesidir.


CHP'nin sözde Profesör adayı tutmuş ''Her canlı ölümü tadacaktır'' sözlerini çirkin söz diyor. Profesör olmuşsun ama arif olammışsın.













































































































Habere yapılacak yorumlarda lütfen hükümet karşılaştırmaları yapmayalım ; haberin giriliş amacı başbakanımızın Afyon'a gelmesini sitemiz üye ve ziyaretçilerine haber vermektir. Sadece mitinge özel yorumlar yazalım.


Son Güncelleme :  14/05/2011 Saat 12:55:29 Bu Haber  5172 Kez Okundu



Afyon ' dan bildiriyor
 
Abdil Tekeş

abdiltekes@hotmail.com

Sitemizde 8 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : fatih öztoprak      Tarih : 16/05/2011 00:00:00
   
Bolvadin Devlet Hastanesi
04/05/2010
Mesaj Bilgisi
210

Fanatik Üye
 
1990-2002 yıllarında göreve gelen koalisyon hükümetleri, afra, tafra ve palavra ile kavga, kısır çekişmelerle zamanın gereksiz yere tüketilmes; zaman israfına sebebiyet vermişlerdir. 2002 yılında göreve gelen yeni yönetimce 30-40 yıl, hatta 50''yıl ileriye yönelik kanun ve düzenlemeler yapılmıştır. Biz insan için , yaşam için yapılan her türlü hizmeti şükran ve minnetle anıyoruz. Başbakanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan Bey''i Halka hizmet hakka hizmettir felsefesiyle, Halkın adamı olarak mütaala ediyoruz. Hoşgeldiniz Sn.Başbakanım.

     
     
 Yorumlayan : BEKİR TEKEŞ      Tarih : 14/05/2011 00:00:00
   
manisa
22/07/2007
Mesaj Bilgisi
342

V.I.P. Üye
 
Güzel Dişlim Sitesinde Afyonkarahisar editörlüğünü üstlenen Abdil TEKEŞ ağabey''e yeni görevinde başarılar dilerim. İnşaallah bundan sonra güzel Afyon''umuzdan daha çok haberler bekleriz.

     
     
 Yorumlayan : BEKİR TEKEŞ      Tarih : 14/05/2011 00:00:00
   
manisa
22/07/2007
Mesaj Bilgisi
342

V.I.P. Üye
 
İsmail abi herkes kendine bir yol çizmiş o yoldan kimse çeviremez ben sana partini de değiştir demiyorum. Ama benim merak attiğim konu neden Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı''nın sitemizde yayınlanmasından rahatsız oluyorsunuz. Sen aklını başına almış koskoca insansın hiç kimseyle bu tür polemiğe girme demiştim ya herkes kendine bir yol çizmiş hiç bir kimse bir başkasını o yoldan çeviremez. Birde Sn. Kemal KILINÇDAROĞLU''nun mitingine davet etmişsin benim partim haricinde başka bir sağcı parti olsa belki düşünürdüm ama (CHP) benim evimin yanında miting yapsa perdeyi açıpta camdan bakmam. Ama herkesin görüşüne de saygım var. Kendine iyi bak Allah''a emanet ol selamlar.

     
     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 14/05/2011 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Oktay Efendi Kasabamızda tarafsız, siyasi görüşü olmayan bir site varsa bize bildir, bizde üye olalım. Bu site taraf tutuyor diyenler tamamen tarafgir olarak karşı mahallenin takımında oynuyorlar. Ben tarafsızım diyorsun ama yazılarından taraf olduğun apaçık belli oluyor. Sanki çocuk kandırıyorsun. Unutma ki bi taraf olan bertaraf olur. Seçim yaklaştı şurada bir ay kaldı. İnanıyorum ki sağ duyulu halkımız en doğru kararı verecektir. Kafana takma sen..

     
     
 Yorumlayan : oktay sapmaz      Tarih : 14/05/2011 00:00:00
   
dişli
25/01/2007
Mesaj Bilgisi
2

Yeni Üye
 
hani bu site tarafsızdı hani siyaset güdülmüyordu devlet bahçeli geldiğinde neden bahçelinin konuşmasından satır başları falan diye konular atılmadı bence bu sitenin logosunu ak parti logosu olarak değiştirinde tam olsun şunuda belirteyim benim hiçbir siyasi görüşüm yok ama bu site dişliye hitap ediyorsa bu siteninde siyasi görüşü olmamalı saygılarımla.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet Sapmaz (Bekiroglu)      Tarih : 14/05/2011 00:00:00
   
istanbul
03/04/2006
Mesaj Bilgisi
187

Başarılı Üye
 
Degerli kardeşim saıt DİŞLİ KASABASI AK PARTİ teşkilat başkanlıgı görevin hayılı olsun yeni görevinde başarılar dilerim. tabiki herkese bu davayı sevdiremeyiz.Ama gerçekleri yaşayan,gezen, gören bilir.o bize yeter. GÜZEL DİŞLİM SİTESİNE TEŞEKKÜRLER..

     
     
 Yorumlayan : ismail gençer      Tarih : 13/05/2011 00:00:00
   
dişli
26/07/2008
Mesaj Bilgisi
63

Aktif Üye
 
sayın bekir tekeş benim genel başkanım sayın kemal kılıçdaroğlu 20 mayıs cuma günü afyon mitingi var izin alablirsen afyona beklerim tabiki kemel dayım izin verirse sevgi selamlar

     
     
 Yorumlayan : BEKİR TEKEŞ      Tarih : 13/05/2011 00:00:00
   
manisa
22/07/2007
Mesaj Bilgisi
342

V.I.P. Üye
 
Saygıdeğer ağabeylerim, arkadaşlarım ve kardeşlerim bazılarımız bu sitenin taraf tutmaya başladığını düşünüyor. Eğer Güzel Dişlim Sitesi taraf tutacak olsa Sn. Devlet BAHÇELİ''nin Kasabamıza gelip yaptığı miting görüntülerini yayınlamazdı. Başbakanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN''ın bugün Manisa mitingi vardı. Hafta içi (Cuma) günü olmasına rağmen akıl almaz bir kalabalık vardı. Şahsen ben bugün mesai saatim olduğu halde iş yerinden izin alarak mitinge katıldım. Miting alanında başka partiden olup Başbakanımızı dinlemeye gelen arkadaşlarımla karşılaştım. Demek oluyor ki taraflı, tarafsız herkes bu büyük lideri dinlemeye geliyor. Burada üzerimize düşen görev herkese saygı duymak. Manisa''dan saygı ve selamlar.

     
     
 Yorumlayan : SAİT ŞİŞİK      Tarih : 13/05/2011 00:00:00
   
AFYONKARAHİSAR
27/08/2006
Mesaj Bilgisi
48

Aktif Üye
 
DISLI AK PARTI TESKILATI olarak Sayin Basbkanimiz R.TAYIP ERDOGAN''in dünkü Afyondaki konusmasi için katilim saglayan tüm Dislili hemserilerimize sonsuz tesekkürler ederiz. Güzelliklerle dolu bir katilim oldu. Coskulu kalabalik vardi. Bizlerinde yeni görevimizde insallah 12 Hazirandaki milletvekili seçimlerinde Disli de beklenenin en iyisini sandiga yansitmak olacaktir. GÜZELLIKLER GÜZEL INSANLARA LAYIKTIR...SAYGILARIMLA

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 13/05/2011 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Memleketimizde son 8-9 yildir cok sey degisti, cok daha güzel oldu, dahada güzel olacagini icraatlarindan anlamak mümkün. Mevcut istikrarin sürmesi adina gümrük kapisinda oyumuda kullandim. TÜRKIYE mizi güzel günler bekliyor...

     
Toplam 3 sayfada 123>

Habere Yapılmış Toplam 22 Yorum Bulunmakta