05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
  PROF. DR. VEYSEL EROĞLU DİŞLİ'DE COŞKUYLA KARŞILANDI (4.VİDEO EK)
 PROF. DR. VEYSEL EROĞLU DİŞLİ'DE COŞKUYLA KARŞILANDI (4.VİDEO EK)



Çevre ve Orman Bakanı Hemşehrimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu Kasabamız halkı tarafından Dişli'ye girişinde konvoy oluşturularak, davul zurna eşliğinde karşılandı. Eroğlu Özburun'dan gelirken Özburun - Dişli Yolunda, Sağır Süllünün Sabrinin Süllü Solmaz, Belediyenin önündeki köprüde Vanlıların Mustafa'nın Metin Gümüş kurban kesti.


Ak Parti binası önünde Havai fişek ve kasaba halkının sevgi seliyle konuşmasına başlayan Eroğlu; Ak Parti Hükümeti döneminde Kasabamıza yapılan ve yapılmakta olan hizmetleri anlattı.

Bizim toprağın çocuğu Eroğlu'nun konuşmasından sonra Dişli Ak Parti Belde Başkanı Sait Şişik Bakana teşekkür ederek çiçek verdi. Kooperatif ve Uluyol Çeşmesi arasındaki 2 Km. yolun Asvaltlanması, çöp arabası ve çöp konteyr hibe edilmesi için proje sundu. 03 DİYAD İstanbul Derneği adına Mehmet Tekeş; içme suyu aspes borularının kanserejon yapması nedeniyle yenilenmesi için proje sundu. Merkez Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına Mürüvet Şişik; Bakan Eroğlu'na Kasabamıza yapılan hizmetler için teşekkür ederek çiçek verdi. Bolvadin - Emirdağı Karayolu istikametinde Bolvadin organize sanayi Bölgesine aktarımı yapılacak olan ''Doğalgaz Hattından kasabamızın da yararlandırılması evlere doğalgaz verilmesi için Proje sundu. Eroğlu Vatandaşları selamlayarak kasabamızdan ayrıldı.


ÇEVRE BAKANIMIZ VE DİĞER MİSAFİRLERİN MUHTEŞEM VE COŞKULU KALABALIKLA KARŞILANMASI VİDEOSU YAYINLANIYOR


ÇEVRE VE ORMAN BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU DİŞLİMİZDE


ÇEVRE VE ORMAN BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU DİŞLİDE 2


ÇEVRE VE ORMAN BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU DİŞLİ'DE


ÇEVRE VE ORMAN BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU DİŞLİ'DE 4



































































Son Güncelleme :  08/06/2011 Saat 19:18:24 Bu Haber  8885 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Mehmet Alkan      Tarih : 13/06/2011 00:00:00
   
AFYONKARAHİSAR BOLVADİN
25/04/2009
Mesaj Bilgisi
94

Çalışkan Üye
 
BEN ŞUNA İNANIYORUMKİ DİŞLİYE HİZMET AKICAK DİŞLKİ DİŞLİ OLALI EMİNİMKİ SAYIN BAKAN EROĞLUNUN YAPTIĞI HİZMETLER KADAR KİMSE YAPMAMIIŞTIR. YOLUNUZ AÇIK OLSUN SAYIN BAKANIM. SİZİ KİM DURDURABILIRKI.İSTİKRAR SÜRSÜN DİŞLİ VE TÜRKİYE BÜYÜSÜN... BURDURDAN SELAMLAR

     
     
 Yorumlayan : Sözün Özü      Tarih : 09/06/2011 00:00:00
   

30/01/2006
Mesaj Bilgisi
29

Yeni Üye
 
Bu memlekette İstanbul''da musluklardan tıs gelir ahaliden ses gelir diye İstanbullu banyo yapacak suya hasretti. Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN İstanbulu İSKİ sıkandalı yapanların elinden aldı. O gün bu gündür İstanbul emin ellerde . Recep Tayyip ERDOĞAN lı aynı kadro Türkiyeyi yönetiyor., Çünkü bu kadro İstanbulda olduğu gibi Türkiyeyide sabah namazında namazları kılıp işe besmeleyle başlıyorlar., Allah aşkına Aksini düşünün bir defa ne İSKİ SIKANDALARI ne hortumlamalar .,, sorgusuz sualsiz inanıyorsanız atın içeriye diye demezlermi Allah aşkına ,. Aksini düşünmek istemiyorsanız.,, başı örtülülere kamusal alan yasaklar genişlemesin diyorsanız ağlamasınlar diyosanız ., alayına 2023e kadar dik durmaya devam edelim .,. sözünözü budur????

     
     
 Yorumlayan : Muhammed Gümüş      Tarih : 09/06/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası
14/02/2010
Mesaj Bilgisi
45

Aktif Üye
 
sayın bakanım guzel dişlimize hos geldınız

     
     
 Yorumlayan : MuhammedFatih UYAR      Tarih : 08/06/2011 00:00:00
   
Denizli
10/04/2009
Mesaj Bilgisi
68

Aktif Üye
 
Sayın bakanımızın vatana millete ve dişlimize yapmış oldugu hizmetlerden dolayı kutluyorum gerçekten hizmet sevdalısı bir insan ALLAH yar ve yardımcıları olsun..

     
     
 Yorumlayan : Mustafa UYAR      Tarih : 07/06/2011 00:00:00
   
Dişli Atatürk Ortaokulu Müdürü
12/11/2007
Mesaj Bilgisi
596

Fanatik Üye
 
sayın bakanımızın Kasabamızı onurlandırmasından büyük mutluluk duyduk. kendisinin Dişli için yapmış olsuğu hizmetleri biliyor ve takdir ediyoruz. Dişli halkı olarak kendilerine 12 haziranda sandık başında enbüyük teşekkürlerimizi sunacağız. Allah yolunu açık etasin niçe hizmetlere sayın bakanım.......

     
     
 Yorumlayan : FATİH OKUMUŞ      Tarih : 07/06/2011 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
86

Çalışkan Üye
 
Afyonlu hemşehrim Veysel Ağabeyim. Dişli''ye hoş geldiniz. Sitede gördüğüm gibi Kasaba halkı sizi bağrına basmış. Siz Dişli''ye gelince herkes sevinçten coşmuş. Sizlerde bu görkemli karşılamadan memnun kalmışsınız. Sizler her türlü sevgi ve saygıya layıksınız. Sizin yaptığınız yatırımların olumlu sonuçları hemen belli olmaya başladı. İleride daha da belli olacak. Kuyu suyunun saatini vatandaş kaç liraya alıyordu? Şimdi baraj suyunun saatini kaç liraya alıyor? Baraj suyunun çoğundan biz mi faydalanıyoruz? Yoksa Özburun mu? Taşkın koruma inşaatı tamamlanınca sele maruz kalan tarlalar selden korunacak.Yaylaya dikilen 100 binlerce çam fidanı büyüdüğünde yayalamız ve Paşa dağı ne kadar yeşillenecek. İyi ki varsınız Bakanım.

     
     
 Yorumlayan : BİLAL OKUMUŞ      Tarih : 07/06/2011 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
555

Fanatik Üye
 
Çevre ve Orman Bakanımız Veysel Eroğlu Kasabamıza hoş geldiniz. Sizlerin Dişli''ye çok hizmetleri oldu. Bunu kimse inkar edemez. Şu anda dahi Taşkın koruma inşaatı hızla devam ediyor. Devlet gücü olmasa bu işler kolay kolay yapılamaz. Yalnız bu millet hizmet edeni çok iyi bilir. Nankör değildir. Şurada seçime sayılı günler kaldı. İnşallah hayırlısıyla seçimler olur. Milletin adamları ülkeyi yönetmeye devam ederler. Tayyip Erdoğan bu kadar çalışmaya nasıl dayanıyor. Doğrusu hayret ediyorum. Kendini Menderes gibi, Özal gibi, Erbakan gibi millete adamış. Çevre Bakanımızın da çalışma hızına erişilemeyecek büyüğümüz. Hepsine Allah''tan sağlıklı günler diliyorum ki Bu aziz vatana hizmet etmeye devam etsinler. Yeter artık söz milletin olsun.

     
     
 Yorumlayan : Mustafa YILDIRIM      Tarih : 07/06/2011 00:00:00
   
İstanbul
03/03/2006
Mesaj Bilgisi
39

Yeni Üye
 
Sayın bakanım kasabamıza hoşgeldiniz.Verdiğiniz hizmetler dolayı teşekkürler.Devamı gelecek diye de bekliyoruz.

     
     
 Yorumlayan : Muzaffer ALKAN      Tarih : 06/06/2011 00:00:00
   
istanbul
30/07/2010
Mesaj Bilgisi
57

Aktif Üye
 
sayın bakanımızın kasabamızı ziyareti bizleri memnun etmiştir memleketimize ve kasabamıza yaptıkları takdire şayandır hizmetlerinin daim ve artması dileklerimle (abdil alkan istanbul)

     
     
 Yorumlayan : mustafa tosun      Tarih : 06/06/2011 00:00:00
   
Manisa
23/08/2009
Mesaj Bilgisi
286

Fanatik Üye
 
Çevre ve Orman Bakanı Hemşehrimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu Kasabamıza gelerek şeref vermiştir arkadaşlar bakanımızı eleştireceğimize daha köyümüze ne gibi hizmet yaptıralım diye çalışalım daha köyümüzde çok yapılacak işler var köyümüzün yolları tozdan çamurdan geçilmiyor.

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 17 Yorum Bulunmakta