05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 GÜZEL DİŞLİ İÇİN DAYANIŞMA İÇİNDE GÜL DİKME ÇALIŞMALARI (Yeni Foto)
GÜZEL DİŞLİ İÇİN  DAYANIŞMA  İÇİNDE GÜL DİKME ÇALIŞMALARI  (Yeni Foto)




"Güzel Bir Dişli İçin El Ele" Kampanyasıyla Dayanışma İçerisinde Başlanılan gül dikme Çalışmaları

Dişli’de Çevremizi güzelleştirme çalışmalarına dayanışma içerisinde devam ediliyor. AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ tarafından masrafları karşılanan, DİŞLİ MERKEZ DİYAD Derneğinin organizasyonu, katkıları ve
DİŞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI tarafından tüm araç-gereç desteği, gübre desteği, bakımı ve sulamasının üstlenildiği "Güzel Bir Dişli İçin El Ele" parolasıyla başlanılan çalışmalarda Merkez Diyad Derneğimizde ekipte yer alan belediye meclisi üyesi, eğitimci ve diğer gönüllü kardeşlerimiz ve çalışanları her zaman olduğu gibi dayanışmanın en güzelini sergilemeye devam ediyorlar.



Çalışmalara kasaba içi Koca Çay her iki kenarında bulunan bütün ekili çiçeklerin çapalanmasıyla başlandı. Merkez DİYAD Derneği Yönetim Kulu Başkanı Hacer Okumuş ve eşi Mustafa Okumuş’un Başta Belediye Başkanı Süreyya Güvenir’e ve Avrupa Dişlililer Derneği Yönetim Kuruluna Dişlimiz için "Güzel Bir Dişli İçin El Ele" kampanyası başlatma ve Dişli çevresini güzelleştirmek için katkı sağlamak istedikleri önerilerini ilettiler. Kampanyaya Başta Belediye Başkanlığı ve Avrupa Dişlililer Derneği gerekli destekleri verebilecekleri sözüyle çalışmalara başlanıldı.


Gül fidanlarının temini için Afyonkarahisar ve çevresinde incelemeler yapılarak , en kaliteli ve çeşitliliğe sahip , en hesaplı gülü sağlayacak üretici tespit edildi , sağlanan güller Dişli Merkez DİYAD Derneğimizin salonuna getirildi. Önceden hazırlanan alana ekiple hazırlıklar tamamlanarak dikim çalışmalarına başlandı. Dişli Aile Sağlık Merkezi ile Dişli Tarım Kredi Kooperatifi arasına dikilen güllerin ve kasaba girişinde düzenlenecek çimlerin-güllerin sulanması için sulama tesisatı Dişli Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenerek güllerin ve çimli alanın sulanması sağlanacak.


Çalışmalarda bütün çalışmaların organizasyonunu üstlenen Dişli Merkez DİYAD Derneğimiz Kasabamızda daha önce pek çok hizmette öncü olarak çalışmalar içerisinde olduklarını bundan sonrada durmadan yorulmadan, destek ve dayanışma içerisinde gerçekleştirilecek çalışmalar içerisinde olacaklarını ifade ettiler.

Kasabamızda "Güzel Bir Dişli İçin El Ele" kampanyasına katkı sağlayan başta Dişli Belediye Başkanı Süreyya GÜVENİR’e, Avrupa Dişlililer Derneğimize ve kampanyanın her safhasında canla başla çalışan Dişli Merkez DİYAD Derneğimize teşekkürlerimizi sunar, çalışmalarında başarılar dileriz.

















































































































































































































































































































































Son Güncelleme :  02/06/2014 Saat 21:05:13 Bu Haber  8082 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 28/05/2014 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
Güzel Dişlimizde Güzel ve Anlamlı Girişimler İçin Başta Mustafa Okumuş Hocam ve Çalışma Ekibimizle Birlikte 10 Yılı Aşkın Öncesinde Başladığımız Çalışmalarımızı Birlik ve Beraberlik Duygusuyla , Karşılıklı Anlayış İçerisinde Başladık , Aynı Dayanışma Anlayışıyla Devam Etmek Bahtiyarlığın En Güzelini Yaşamaya Devam Ediyoruz... Güzel Dişlimiz İçin Tüm Güzel Çalışmalarımıza Oluşturulan Birliktelik ve Destek Halkasına Geçmişten Günümüze Katkılarını Esirgemeyen ;Başta Kasabamız Annelerine , Avrupa Dişlililer Derneğimize , İstanbul DİYAD Derneğimize , Belediye Başkanlarımıza ve Dünya''nın ve Türkiyemizin Her Yerinde Bulunan Hayırsever ''DİŞLİ SEVDALILARINA'' En Derin Selam , Sevgilerimi ve Saygılarımı Sunuyorum ...

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 28/05/2014 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1804

Fanatik Üye
 
KASABAMIZIN GÜZEL GÖRÜNMESİ AÇISINDAN GÜZEL ÇALIŞMALAR BUNLAR. BUTÜR ÇALIŞKAN DERNEKLER HER BELDEYE ŞATR. HALKIMIZA DÜŞEN GÖREVDE BÜTÜR HİZMETLERİ DESTEMEKLEMEK, KORUYUP KOLLAMAK LAZIM. MADDİ MANEVİ EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.TINAZTEPEDEN SELAMLAR.

     
     
 Yorumlayan : H.HÜSEYİN UYAR      Tarih : 27/05/2014 00:00:00
   
BİLECİK/BOZÜYÜK
06/01/2008
Mesaj Bilgisi
659

Fanatik Üye
 
Kasabamıza Hizmet Adına, Güzelleştirme Adına Maddi Manevi Emeği Geçenlerden Allah Razı Olsun.

     
     
 Yorumlayan : Nurullah Okumuş      Tarih : 27/05/2014 00:00:00
   
Almanya
16/10/2005
Mesaj Bilgisi
101

Çalışkan Üye
 
Avrupada yasayan dislililere ve emegi gecen herkesten Allah razi olsun Kasabamizda yapmis oldugumuz gül dikimi kampanyasina destegini bildiren tüm üyeleriize tesekkür ederiz. Av.Dislililer Dernegi.Yön.

     
     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 27/05/2014 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
çok guzel bır eser ınsana hızmet hakka hızmet duşuncesıyle çalışan buyuklerımzı burdan tebrık edıyorum her gecen gun dernek şaşaırtmaya devam edıyor gullerın arasına ığde ağacı olsaydı daha guzel bır koku olurdu sanırım askla şevkle calışan memleket sevdalılarını ankaradan kutluyorum ıyıkı varsınız dişlim hayelınde olmayanı göruyor ankaradan selamlar

     
     
 Yorumlayan : Çetiner PAMUKÇU      Tarih : 27/05/2014 00:00:00
   
AFYON MERKEZ
18/01/2006
Mesaj Bilgisi
228

Fanatik Üye
 
GÜZEL DİŞLİYİ GÜZELLEŞTİRMEYE ÇALIŞAN TÜM HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM... DÜNYANIN NERESİNDE OLURSA OLSUN ALLAHIN RIZASI DOĞRULTUSUNDA HİZMET EDEN TÜM İNSANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN, EMEKLERİ HİÇBİR ZAMAN ZAYİ OLMAYACAKTIR... ''ZERRE MİKTARI HAYIR ŞLLEYEN DE, ZERRE MİKTARI ŞER İŞLEYEN DE KARŞILIĞINI GÖRECEKTİR'' HAYIRLI İŞLERDE KOŞTURANLARA ALLAH SAĞLIK VE UZUN ÖMÜR VERSİN...

     
     
 Yorumlayan : Süleyman Sapmaz      Tarih : 27/05/2014 00:00:00
   
Ali İhsan Paşa Mah. AFYONKARAHİSAR
22/01/2008
Mesaj Bilgisi
16

Yeni Üye
 
Kasabamız için güzel çalışma, emeği geçenlerden Allah razı olsun

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 27/05/2014 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin Güzel insanları. Gülle Güzel Dişlimi Güzelleştirmişler. Maddi ve manevi emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bundan sonra Güzel Dişlimde yaşayan insanların bu emeği zayi etmemesi gerekir. Gözü gibi koruması gerekir. Kimin diktiğine bakmadan yapılan bu Güzellikleri güzel bir şekilde korumalıdırlar. Daha niye güzellikler hepimizi bekliyor. El ele gönül gönüle verilim. Güzel Dişlimizi dahada güzelleştirelim. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

     
     
 Yorumlayan : Cengiz okumus      Tarih : 27/05/2014 00:00:00
   
Belcika-Mol
07/02/2010
Mesaj Bilgisi
57

Aktif Üye
 
Dahada guzel olacak insallah. Gelecek nesillere guzel ornek oluyorsunuz. Basarilarinizin devamini diliyorum.

     
     
 Yorumlayan : Avrupa Dişliler Derneği      Tarih : 27/05/2014 00:00:00
   
BIRIMIZ HEPIMIZ,HEPIMIZ DISLIMIZ ICIN
28/04/2014
Mesaj Bilgisi
121

Tecrübeli Üye
 
AVRUPA DISLILILER DERNEGI OLARAK ÖNCELIKLE EMEGI GECEN HER KEZE BINLERCE TESEKKUR DERIZ KASABAMIZA KALICI BIR GUZELLIK KATMAK AMACIYLA BASLATMIS OLDUGUMUZ BU GUZEL VE HAYIRLI ISDE BIZLERI YANLIZ BIRAKMAYAN BELEDIYE BASKANIMIZA MERKEZ DIYAD A VE GÖNÜLLÜ KARDESLERIMIZE COK TESEKKUR EDERIZ INSAALLAH DAHA BUYUK PROJELERDE AYNI SEVGI SAYGI VE ASKLA BULUSMAK UZERE...SELAM VE DUA ILE

     
Toplam 3 sayfada 123>

Habere Yapılmış Toplam 24 Yorum Bulunmakta