05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 GÜZEL DİŞLİ İÇİN DAYANIŞMA İÇİNDE GÜL DİKME ÇALIŞMALARI (Yeni Foto)
GÜZEL DİŞLİ İÇİN  DAYANIŞMA  İÇİNDE GÜL DİKME ÇALIŞMALARI  (Yeni Foto)




"Güzel Bir Dişli İçin El Ele" Kampanyasıyla Dayanışma İçerisinde Başlanılan gül dikme Çalışmaları

Dişli’de Çevremizi güzelleştirme çalışmalarına dayanışma içerisinde devam ediliyor. AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ tarafından masrafları karşılanan, DİŞLİ MERKEZ DİYAD Derneğinin organizasyonu, katkıları ve
DİŞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI tarafından tüm araç-gereç desteği, gübre desteği, bakımı ve sulamasının üstlenildiği "Güzel Bir Dişli İçin El Ele" parolasıyla başlanılan çalışmalarda Merkez Diyad Derneğimizde ekipte yer alan belediye meclisi üyesi, eğitimci ve diğer gönüllü kardeşlerimiz ve çalışanları her zaman olduğu gibi dayanışmanın en güzelini sergilemeye devam ediyorlar.



Çalışmalara kasaba içi Koca Çay her iki kenarında bulunan bütün ekili çiçeklerin çapalanmasıyla başlandı. Merkez DİYAD Derneği Yönetim Kulu Başkanı Hacer Okumuş ve eşi Mustafa Okumuş’un Başta Belediye Başkanı Süreyya Güvenir’e ve Avrupa Dişlililer Derneği Yönetim Kuruluna Dişlimiz için "Güzel Bir Dişli İçin El Ele" kampanyası başlatma ve Dişli çevresini güzelleştirmek için katkı sağlamak istedikleri önerilerini ilettiler. Kampanyaya Başta Belediye Başkanlığı ve Avrupa Dişlililer Derneği gerekli destekleri verebilecekleri sözüyle çalışmalara başlanıldı.


Gül fidanlarının temini için Afyonkarahisar ve çevresinde incelemeler yapılarak , en kaliteli ve çeşitliliğe sahip , en hesaplı gülü sağlayacak üretici tespit edildi , sağlanan güller Dişli Merkez DİYAD Derneğimizin salonuna getirildi. Önceden hazırlanan alana ekiple hazırlıklar tamamlanarak dikim çalışmalarına başlandı. Dişli Aile Sağlık Merkezi ile Dişli Tarım Kredi Kooperatifi arasına dikilen güllerin ve kasaba girişinde düzenlenecek çimlerin-güllerin sulanması için sulama tesisatı Dişli Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenerek güllerin ve çimli alanın sulanması sağlanacak.


Çalışmalarda bütün çalışmaların organizasyonunu üstlenen Dişli Merkez DİYAD Derneğimiz Kasabamızda daha önce pek çok hizmette öncü olarak çalışmalar içerisinde olduklarını bundan sonrada durmadan yorulmadan, destek ve dayanışma içerisinde gerçekleştirilecek çalışmalar içerisinde olacaklarını ifade ettiler.

Kasabamızda "Güzel Bir Dişli İçin El Ele" kampanyasına katkı sağlayan başta Dişli Belediye Başkanı Süreyya GÜVENİR’e, Avrupa Dişlililer Derneğimize ve kampanyanın her safhasında canla başla çalışan Dişli Merkez DİYAD Derneğimize teşekkürlerimizi sunar, çalışmalarında başarılar dileriz.

















































































































































































































































































































































Son Güncelleme :  02/06/2014 Saat 21:05:13 Bu Haber  8082 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Abdullah Okumuş      Tarih : 26/05/2014 00:00:00
   
Afyonkarahisar
23/05/2014
Mesaj Bilgisi
2

Yeni Üye
 
Basta Mustafa OKUMUS Beye,Maddi Manevi katkilarini esirgemeyen Avrupa Dişli Derneğine ve Saygideger Baskani Nurullah okumusa,Hicbir zaman desteğini kesmeyen vefakar Dislili abilerimiz,ablalarimiza cani gönulden Tesekkur ediyoruz.Hayirli Faaliyetlerin Devamini umut ediyoruz.Yaradan yaar ve Yardimciniz olsun.

     
     
 Yorumlayan : ülkü şenyer      Tarih : 26/05/2014 00:00:00
   
akşehir
04/02/2007
Mesaj Bilgisi
42

Aktif Üye
 
Hepinizi çok tebrik ediyorum,birlik ve beraberlik içinde çoookkk güzel bir dişli kasabası olmuş.Emeği geçen herkesin ellerine sağlık...AKŞEHİR''DEN SELAMLARRR....:) :)

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 26/05/2014 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Peygamber Efendimiz:Allah güzeldir ve güzel ve iyi olan şeyleri sever. buyuruyorlar.Dişli için güzel ve iyi olan faaliyetler de inşaallah bu müjdeye nail olur.Göz zevkine hitap eden güzel bir faaliyet yapmışsınız.Dişli kasabasını güzelleştirme çeçevesinde yapılan her adımda emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

     
     
 Yorumlayan : Süleyman Çakıl      Tarih : 26/05/2014 00:00:00
   
Bolvadin
29/12/2007
Mesaj Bilgisi
41

Aktif Üye
 
Dişlimizin güzelleştirilmesi için maddi manevi emeği geçen tüm herkese sonsuz teşekkürler ALLAH cc hepinizden razı olsun selam ve dua..

     
Toplam 3 sayfada 123

Habere Yapılmış Toplam 24 Yorum Bulunmakta